Documenten

Tussentijds Verslag 2013 - Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen

De belangrijkste evoluties in de proeftuin in de eerste helft van 2013 kan u nalezen in ons tussentijds verslag.

Eerste jaarverslag van de Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen

Op voorstel van minister van innovatie Ingrid Lieten ging in september 2011 de Vlaamse proeftuin elektrische voertuigen van start. U kan alle informatie van de periode 2011-2012 terugvinden in ons jaarverslag in bijlage.

Projectaanvraagtemplate

U heeft interesse in het opzetten van een innovatie- of onderzoeksproject binnen de Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen ? In dit document kan u een aantal antwoorden op “Frequently Asked Questions” terugvinden, alsook de procedure die u dient te volgen voor het indienen van een projectaanvraag bij een van de 5 platformen uit de proeftuin.

Persmap Startmoment Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen (29-09-2011)

Op 29 september 2011 heeft in het Vlaams Parlement het officiële startmoment van de Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen plaatsgevonden. Meer dan 300 aanwezigen waren getuige van de boeiende presentaties over de opzet van de Vlaamse proeftuin elektrische voertuigen. Daarnaast konden de aanwezigen de 5 platformen ook bezoeken op een stand voor extra informatie. In bijlage kan u de persmap van het startmoment terugvinden.

Presentatie Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen versie 2012

Algemene presentatie over de Vlaamse Proeftuin Elektrische Voertuigen. Voor meer gedetailleerde informatie, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met het programme office of het platform in kwestie.
Subscribe to Documenten