Slotevenement : Innovatief uitgifte- en laadstation voor elektrische (deel)fietsen

Details
Start date: 
di, 25/09/2012 - 09:30 tot 13:00
Type event: 
Proeftuin evenement
Location: 
Kaai 16 - Hasselt
Register before: 
woensdag, 12 september 2012
Beschrijving

Het innovatieplatform e-fietslaadstations heeft de marktconsultaties achter de rug. Alle input is verwerkt en op het slotevenement zullen de resultaten bekend gemaakt worden en zal een verdere toelichting gegeven worden over het verdere projectverloop met focus op de precommerciële aanbesteding van de geïdentificeerde innovatie opportuniteiten.

Het evenement vindt plaats in Kaai 16 - De box,  gelegen aan de scheepvaartkaai 16a te Hasselt (routebeschrijving). We verwelkomen u graag om 9u30.  Naast de resultaten van het innovatieplatform voorzien we ook een business meeting zodat u al overleg kan plegen rond de potentiële innovatieprojecten. Wij vragen u dan ook vriendelijk in te schrijven voor 15 september (via deze link).

Het evenement voorziet ook in de mogelijkheid om uw bedrijf en haar kerncompetenties kort voor te stellen (3 min per onderneming, plaatsen beperkt en afhankelijk van het aantal gegadigden) teneinde consortiavorming te stimuleren. U kunt hiervoor uw kandidatuur per mail overmaken voor 15 september tav de Platform Manager, Filiep Dewitte. Enkel vooraf aangemelde bedrijven zullen een effectief forum verkrijgen.